Over Lotjes Lokjes

Creatief bezig zijn. Dat heb ik altijd al leuk gevonden. Vroeger deed ik niks liever dan knutselen en dat is nog steeds zo.

Met de komst van mijn dochter kwam er een nieuwe inspiratie bij: haaraccessoires. Want bij elke outfit wilde ik iets passends voor in het haar hebben. Ik merkte al snel dat mijn creaties ook door anderen leuk werden gevonden en kreeg steeds meer vraag.

Het hele proces van creaties bedenken, materialen inkopen, het product maken tot aan de verkoop en de verzending vind ik hartstikke leuk. Het is eigenlijk iets wat ik altijd heb willen doen, maar durfde nooit de stap te nemen. En als moeder van twee kinderen (Thomas en Lotte), echtgenote van én mijn baan als recovery-verpleegkundige was mijn tijd behoorlijk schaars. Toch bleef het kriebelen…

Toen de kinderen allebei op school zaten, leek dat hét moment om het te doen…de stap te zetten…voor mezelf te beginnen en mijn droom waarheid te maken: een eigen bedrijf! 

In 2016 ging de webshop open en kwamen de eerste bestellingen binnen. Wat was dat een feestje! En het wordt elke dag alleen maar leuker. Inmiddels heeft Lotjes Lokjes een trouwe klantenkring waar ik erg trots op ben. Elke bestelling blijft bijzonder!

Neem fijn een kijkje in de shop, er zit vast wel iets leuks voor je bij!

Liefs, Marieke 

 

© 2019 - 2020 Lotjes Lokjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel