Over Lotjes Lokjes

Creatief bezig zijn. Dat heb ik altijd al leuk gevonden. Vroeger deed ik niks liever dan knutselen en dat is nog steeds zo.

Met een dochter in huis, kwam er een nieuwe inspiratie bij: haaraccessoires. Want bij elke outfit wilde ik iets passends voor in het haar hebben. Ik merkte al snel dat mijn creaties ook door andere moeders leuk gevonden werden en ik kreeg steeds meer vraag.

Het hele proces van creaties bedenken, materialen inkopen, het product maken tot aan de verkoop en de verzending vind ik hartstikke leuk. Het is eigenlijk iets wat ik altijd heb willen doen, maar durfde nooit de stap te nemen. En als moeder van een zoon en dochter, echtgenote van en mijn baan als recovery-verpleegkundige, was mijn tijd best schaars. Toch bleef het kriebelen…

Nu de kinderen allebei op school zitten, leek dit het moment om het te doen…de stap te nemen…voor mezelf te beginnen en mijn droom waarheid te maken: een eigen bedrijf! 

Dankzij de steun en het geduld van mijn gezin heb ik met veel liefde en plezier aan de gehele collectie haaraccessoires kunnen werken. Ook staat er een hele mooie collectie zilveren kinderoorbellen in de shop en hoop ik in de toekomst het assortiment steeds meer uit te kunnen breiden met allerlei leuke en hippe accessoires voor haar!

Liefs,

Marieke

De waardering van www.lotjeslokjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 314 reviews.