Retourneren

Bent u niet tevreden over een besteld artikel? We maken het graag weer in orde!

De bestelling (of een gedeelte hiervan) kan tot 14 dagen na ontvangst uiteraard geannuleerd worden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@lotjeslokjes.nl. Vermeld hierin duidelijk het bestelnummer en het rekeningnummer waar we het geld op kunnen terugstorten.

Na de annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lotjeslokjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Ook kunt u ervoor kiezen het formulier herroepingsrecht uit te printen en ingevuld meesturen met de artikelen. 

Download hier het formulier herroepingsrecht.

Artikelen mogen ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking verzonden worden aan:

Lotjes Lokjes

Aert de Gelderstraat 3

3343 DC Hendrik-Ido-Ambacht

De verzendkosten van de retour zijn altijd voor eigen rekening.

Na ontvangst van de retour krijgt u binnen 14 dagen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de verzendkosten.

Op maat gemaakte artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.

De waardering van www.lotjeslokjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 315 reviews.